Kompatibilní verze
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 60.2 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 708.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sunday lamb roast
1h 55min
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Buffalo chicken wings
45 min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min