Zařízení & příslušenství
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
708.4 mg
Protein
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tuk
60.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
18.2 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MEATER+®
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min.
The Ultimate Guinness Pot Roast
3hod. 25min.
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2hod. 10min.
Buffalo chicken wings
50min.
Rosemary and eschalot gravy
30min.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Middle Eastern planked salmon
1hod. 40min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min.
Chilli and garlic prawns
1hod. 10min.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min.
Marinated chicken with salsa
40min.