Kompatibilní verze
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 60.2 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 708.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef tacos
25 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10 min
Slow Cooked Chili con Carne
7h
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Buffalo chicken wings
45min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min