Zařízení & příslušenství
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
708.4 mg
Protein
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tuk
60.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
18.2 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MEATER+®
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Bourbon pork ribs
5hod. 50min.
Steak tartare
10min.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min.
Middle Eastern planked salmon
1hod. 40min.
Creamy turkey stew (TM6)
3hod. 50min.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min.
Scallops with pea purée
25min.
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1hod. 45min.