Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 467.6 mg
Alternativní recepty
Asian-style pork noodles
1h
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Miso chicken and rice
1h 30min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
BBQ chicken winglets
1h 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min