Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla
- 80 g de puerro
- 50 g de pimiento verde
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de brandy
- 100 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de chipirones enteros frescos (limpios y en trozos)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 829 kJ / 198 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bonito a la riojana
50min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako
40 Min