Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla
- 80 g de puerro
- 50 g de pimiento verde
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de brandy
- 100 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de chipirones enteros frescos (limpios y en trozos)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 829 kJ / 198 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrajas con gambas
40 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Bonito a la riojana
50 min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Porrusalda con calabaza
50 min
Cardo a la cerveza
25 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con almendras
20min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Marmitako
40 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min