Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 20 g de pimentón
- 4 dientes de ajo
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla en rodajas finas
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- patatas fritas
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 383 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1 Std. 30 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min