Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 20 g de pimentón
- 4 dientes de ajo
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla en rodajas finas
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- patatas fritas
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 383 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.
Bacalao con langostinos
1 godz.
Bacalao en salsa verde
30min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza a la koskera
45min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min