
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 20 g de pimentón
- 4 dientes de ajo
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla en rodajas finas
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- patatas fritas
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 610 kcal / 2553 kJ
- Protein
- 48.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 383 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Salmón en piriñaca
35min
Bacalao confitado al ajoarriero
1hod.
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1hod.
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza a la gallega
40min
Merluza a la koskera
45min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1hod.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao con gambones y almejas
45min