Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco
- 200 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 2 huevos
- 600 g de borrajas (solo los tallos) en trozos de 5 cm
- 150 g de gambas crudas peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes con tomate
45 min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Bonito a la riojana
50min
Acelgas con patatas
45 min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 Min
Arroz con borrajas y pollo
40 Min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Cardo a la cerveza
25 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con almendras
20 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min