![Bacalao confitado al ajoarriero Bacalao confitado al ajoarriero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E79F8A0B-AC26-476E-8B62-4227CE9EC1BA/Derivates/7c40b97f-740d-45d1-9ea1-cb9a9da00b30.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo (sin germen)
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, con piel y en trozos
- 300 g de cebolletas en trozos
- 300 g de pimientos verdes en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 7.72 g
- Tuk
- 22.79 g
- Vláknina
- 2.63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape en salsa americana
1 godz.
Porrusalda con bacalao
40 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 Std. 10 Min
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Merluza a la koskera
45 min