Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo (sin germen)
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, con piel y en trozos
- 300 g de cebolletas en trozos
- 300 g de pimientos verdes en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 7.72 g
- Tuk
- 22.79 g
- Vláknina
- 2.63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Merluza a la koskera
45 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Marmitako
40min