Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo (sin germen)
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, con piel y en trozos
- 300 g de cebolletas en trozos
- 300 g de pimientos verdes en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 7.72 g
- Tuk
- 22.79 g
- Vláknina
- 2.63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Calamares a la americana
50 min
Merluza a la koskera
45 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Rape en salsa americana
1h