Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 acelgas (en trozos)
-
1
chirivía en trozos (100 g)
nebo 1 zanahoria en trozos (100 g) - 100 g de patata cortada en trozos
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de cardo escaldadas (peladas y en trozos)
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en octavos
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6.88 g
- Sacharidy
- 38.45 g
- Tuk
- 13.12 g
- Vláknina
- 6.42 g
Alternativní recepty
Arroz con habichuelas
1 Std.
Patatas guisadas con huevos
45min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Potaje de judías con borrajas
30min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45min
Gazpacho de mero
1 Std. 10 Min
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Arroz con acelgas
40min
Coca de mollitas
40min