![Olleta de habichuelas con arroz y pencas Olleta de habichuelas con arroz y pencas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F776F272-81F4-4B5E-99F7-3761B3BB2975/Derivates/FA39FEC8-2BF9-4A0C-ACD7-14065F330FE7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 acelgas (en trozos)
-
1
chirivía en trozos (100 g)
nebo 1 zanahoria en trozos (100 g) - 100 g de patata cortada en trozos
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de cardo escaldadas (peladas y en trozos)
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en octavos
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6.88 g
- Sacharidy
- 38.45 g
- Tuk
- 13.12 g
- Vláknina
- 6.42 g
Alternativní recepty
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Gazpacho de mero
1 godz. 10 min
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Tortas de Pascua murcianas
2 Std.
Arroz con habichuelas
1 Std.
Potaje de judías con borrajas
30 Min
Potaje con buñuelos de arroz
1 Std.
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Coca de mollitas
40 Min