Olleta de habichuelas con arroz y pencas

Olleta de habichuelas con arroz y pencas

4.0 41 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
6 raciones

Suroviny

  • acelgas (en trozos)
    2
  • chirivía en trozos (100 g)
    1
    1 zanahoria, en trozos (100 g)
  • de patata cortada en trozos
    100 g
  • de cebolla
    100 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de cardo escaldadas (peladas y en trozos)
    150 g
  • de agua
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de arroz de grano redondo
    200 g
  • alcachofa fresca cortada en octavos
    1
  • de judías blancas cocidas (en conserva)
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 299 kcal / 1252 kJ
Protein 6.88 g
Tuk 13.12 g
Sacharidy 38.45 g
Vláknina 6.42 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...