
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 acelgas (en trozos)
-
1
chirivía en trozos (100 g)
nebo 1 zanahoria en trozos (100 g) - 100 g de patata cortada en trozos
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de cardo escaldadas (peladas y en trozos)
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en octavos
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 299 kcal / 1252 kJ
- Protein
- 6.88 g
- Tuk
- 13.12 g
- Sacharidy
- 38.45 g
- Vláknina
- 6.42 g
Alternativní recepty
Potaje de judías con borrajas
30min
Gazpacho de mero
1hod. 10min
Frito mallorquín de verduras
1hod.
Arroz con habichuelas
1hod.
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Coca de mollitas
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Pan de Calatrava al vapor
1hod. 15min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Arroz meloso con verduras
1hod.
Arroz caldoso con especias
40min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min