Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos, só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1160.1 kJ / 277.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 255.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi com abóbora e espinafres
1j 25 menit
Pesto de espinafres e amêndoa
5 min
Risoto com ervas aromáticas
40 min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1h 10 min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1j
Galete de tomate
45 Min
Canelones de beringela
1 godz. 5 min
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
1h 10 min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Bahji de cebola
30 min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1j 25 menit
Molho pesto
5 min