Minicalzones de espinafres e ricota
TM5 TM31 TM6

Minicalzones de espinafres e ricota

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

Massa

  • 200 g água
  • 50 g azeite
  • 20 g fermento de padeiro fresco
    nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • ½ c. chá de sal

Recheio

  • 10 g salsa
  • 1 dente de alho
  • 40 g chalota
  • 25 g azeite
  • 160 g espinafres frescos, só as folhas
  • 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
  • 100 g queijo ricota
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • Noz-moscada q.b.
  • 20 g pinhões torrados (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 unidade
Kalorie
1160.1 kJ / 277.3 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
31.8 g
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
3.9 g
Vláknina
2 g
Sodík
255.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty