Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos, só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1160.1 kJ / 277.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 255.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Miniquiches de brócolos e Roquefort
50 min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30min
Rolo de espinafres e queijo
40min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 godz. 20 min
Salada iraniana com molho de abacate
15min
Empanada multicolor
1h 15min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50 min
Gougères
1h
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Galete de tomate
45min