
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 277.3 kcal / 1160.1 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 255.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres de curgete
45min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1hod.
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1hod. 45min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Calzones de espinafres e alcachofra
2hod.
Pão libanês com especiarias
3hod. 20min
Técnica Ravioli
30min
Pasta de avelã e sementes de girassol
8hod. 10min
Tarte de feta e espinafres
40min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1hod. 30min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min