Minicalzones de espinafres e ricota

Minicalzones de espinafres e ricota

4.4 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
10 unidades

Suroviny

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
Recheio
  • salsa
    10 g
  • dente de alho
    1
  • chalota
    40 g
  • azeite
    25 g
  • espinafres frescos só as folhas
    160 g
  • queijo gorgonzola cortado em pedaços
    100 g
  • queijo ricota
    100 g
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • Noz-moscada q.b.
  • pinhões (volitelně) torrados
    20 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 255.8 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1160.1 kJ / 277.3 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 31.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...