Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ovos
- 80 g sobras de pão
- 5 g manjericão, só as folhas
- 1 dente de alho
- ½ limão, só a raspa
- 12 ovos de codorniz
- 50 g vinagre
- Água q.b. p/ cozer
- 5 folhas de aipo
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 pitada de sal
- 250 g queijo ricota
- 1 c. sopa de mostarda
- 10 g sementes de sésamo
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Farinha q.b. p/ panar
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
Molho
- 100 g queijo-creme
- 100 g natas
- 1 c. chá de mostarda
- 1 pitada de sal
- ½ limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 665.2 kJ / 159 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 185.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1h 10 min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 min
Piza vegetariana - TM6
1u. 40min
Couve roxa com maçã - TM6
1 Std. 15 Min
Arroz de cabidela
1h 10 min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM6
Žádné hodnocení
Bruschetta bar
1 Std.
Gomas de limão e gengibre
1h 30min
Batata gratinada - TM6
1h 10 min
Pudim de batata-doce e abóbora
1h 10 min
Peitos de pato com couve salteada
1h 45 min
Creme de abóbora e maçã
30 min