Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 lombos de bacalhau demolhado (600 g aprox.)
- 20 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 40 g vinho branco
- 200 g água
-
½
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo ½ cubo de caldo de peixe - ¾ c. sopa de amido de milho
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3784.6 kJ / 904.6 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 18294.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10 godz.
Smoothie de café e linhaça e bolachas de chocolate
9h
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3h
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1 Std. 15 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50min
Omelete de raiz de salsa
45 min
Mousse de meloa e hortelã
4h 15min
Tortinhas de requeijão com amêndoa
Žádné hodnocení
Empadão de javali
13h
Filhós de abóbora
1h 30min
Pudim de ovos
45 min