
Kompatibilní verze
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 485 kcal / 2013 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Œufs pochés aux épinards crémeux
1hod. 20min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3hod. 40min
Asperges sauce romesco
45min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12hod.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1hod.
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1hod. 45min
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1hod.
Tarte aux légumes croquants
1hod.
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1hod. 30min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
1hod. 30min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min