Kompatibilní verze
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2013 kJ / 485 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Poireau à la moutarde
35 Min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Salade de pommes de terre aux coques
40 Min
Cocktail concombre-citronnelle-citron vert
3 godz. 30 min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 godz.
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 min.
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Menu petit prix - Tagliatelles maison, sauce crémeuse au citron et au pavot
35 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
40 Min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1h