Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
Terminare la preparazione
- 8 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2698.3 kJ / 645 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 975.8 mg
Alternativní recepty
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Pasta panna e salmone
30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Tortini pesca e fragola
1h
Salmone marinato
2j 30 menit
Bortellina
30min
Gramigna alla salsiccia
45min
Broéto chioggiotto
1h 10min
Polpette di pane
30min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min