Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
Terminare la preparazione
- 8 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2698.3 kJ / 645 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 975.8 mg
Alternativní recepty
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Braciole pugliesi
1 Std.
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Brutti ma buoni di patate
55 Min