Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carciofi surgelati a fettine
- farina tipo 00 q.b.
- 500 g di fettine di vitello a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1037.3 kJ / 248 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 604.9 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Bocconcini di pollo al curry con patate e verdure
1h 5 min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1h
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min