Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carciofi surgelati a fettine
- farina tipo 00 q.b.
- 500 g di fettine di vitello a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1037.3 kJ / 248 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 604.9 mg
Alternativní recepty
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Petto di pollo e verdure insaporite
45min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Bocconcini di pollo al curry con patate e verdure
1 godz. 5 min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Polpettone classico (TM6)
1h 15 min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35 Min