Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carciofi surgelati a fettine
- farina tipo 00 q.b.
- 500 g di fettine di vitello a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1037.3 kJ / 248 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 604.9 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Petto di pollo e verdure insaporite
45 Min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45 Min
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 Min