Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- ½ cucchiaino di sale
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, ben sgocciolati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3922 kJ / 937 kcal
- Protein
- 64.4 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 69.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 1753 mg
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Spaghetti alle vongole
4hod. 40min
Ragù di verdure primaverili
30 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Sugo al basilico
1ωρ. 10 λεπτ.
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min
Linguine allo sgombro
30 Min
Tagliatelle al ragù
1ωρ. 10 λεπτ.