Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- ½ cucchiaino di sale
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, ben sgocciolati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3922 kJ / 937 kcal
- Protein
- 64.4 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 69.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 1753 mg
Alternativní recepty
Sarde al sugo di pomodoro
40 Min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Ragù di lenticchie
1h 15min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Spaghetti al pomodoro
30 min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'ortolana
1h 5min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Fileja tropeani
2 godz.
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Linguine allo sgombro
30 min
Penne al ragù di polpo
1h