Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- ½ cucchiaino di sale
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, ben sgocciolati
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3922 kJ / 937 kcal
- Protein
- 64.4 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 69.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 1753 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Polpette di tacchino al sugo
35min
Ragù di lenticchie
1h 15min
Trofie al sugo di pesce
1h
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'ortolana
1h 5min
Sugo al basilico
1h 10min
Ragù di verdure primaverili
30min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Tagliatelle al ragù
1h 10min