Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
nebo 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Protein
- 98 g
- Sacharidy
- 454 g
- Tuk
- 53 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 62.4 g
- Sodík
- 4739 mg
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Kommissbrot
15h 30min
Sesambrot
2h
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 godz.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkelkruste
2h 20 min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 min