Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 100 g Weizenkörner
- 1 TL Brotgewürz
- 420 g Wasser
- 350 g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 60 g gemischte Kerne (z.B. Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne, Sesam, Leinsamen)
- 50 g Haferflocken, kernig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 15 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 10 g Backmalz
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Roggenmischbrot
1h 15min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min.
Dinkelkruste
2u. 20min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Körnerbrötchen
2 godz. 50 min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Körner-Bürli
12 godz.