Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 100 g Weizenkörner
- 1 TL Brotgewürz
- 420 g Wasser
- 350 g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 60 g gemischte Kerne (z.B. Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne, Sesam, Leinsamen)
- 50 g Haferflocken, kernig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 15 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 10 g Backmalz
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Körner-Bürli
12 Std.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 Std.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Sesambrot
2j
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1j 50 menit
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min