Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de boulgour fin
- ½ c. à café de sel
- 100 g d'eau tiède
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de poule
- 1 c. à soupe rase de ras el-hanout
- 450 g d'eau
- 100 g d'eau tiède
- 2 oignons, pelés et coupés en quatre
- 500 g de poulet émincé
- ½ citron confit au sel marocain, en dés
- 70 g d'olives vertes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315 kJ / 313 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Cari poulet
45 Min
Curry de bœuf, coco et riz
1h 40 min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 min
Poulet aux citron et amandes
1 godz. 5 min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 Min
Poulet aux olives et au citron, courgettes crues et pommes de terre
35 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 min