
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de romero (aprox. 10 cm de largo), sólo las hojas
- 3 ramitas de tomillo fresco sólo las hojas
- 5 hojas de salvia fresca
- 150 g de cebolla amarilla en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 70 g de tocino ahumado en cubos (3 cm)
- 750 g de cuello de cordero, en filete en trozos (2-3 cm)
- ¼ cditas de sal marina
- ½ cditas de pimienta negra molida
- 2 zanahorias peladas y cortadas en rebanadas (1 cm)
- 2 ramas de apio en trozos de (1 cm)
-
2
cdas de concentrado de caldo de res
nebo 2 cdas de caldo de verduras en pasta - 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 200 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 393 kcal / 2479 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrina de pato y pollo
9hod. 30min
Hawaii en las rocas
15min
Clafouitis de limón y semillas de amapola
35min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9hod.
Rendang de res
2hod. 30min
Crostini con tomate y mozzarella
25min
Frijoles charros
25min
Goulash
1hod. 40min
Kreplaj
55min
Camarones a la hierba de limón
1hod.
Pasta de té limón
10min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4hod. 30min