Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min