Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Branzino al sale aromatico
55 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min