
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 430 kcal / 1799 kJ
- Protein
- 23.8 g
- Tuk
- 27.1 g
- Sacharidy
- 22.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1hod. 10min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.
Involtini di pesce spada alla pantesca
1hod.
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min