Spigola con uvetta e pinoli

Spigola con uvetta e pinoli

4.9 42 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di uvetta sultanina
  • 50 g di pinoli sgusciati
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
  • 6 pizzichi di sale + q.b.
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 3 spicchi di aglio
  • 500 g di foglie di spinaci freschi lavate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23.8 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tuk 27.1 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...