Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min