Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Branzino al lime e pistacchi
30 Min