Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Spiedini di salmone e avocado
1h
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min