Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di carciofi puliti, a fettine sottili
- 4 filetti di pesce persico oceanico (100-120 g ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- succo di limone q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 730 kJ / 174.5 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 119.8 mg
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Merluzzo pere e noci
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min