Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 150 g di farro
-
200
g di vongole veraci
nebo 200 g di vongole congelate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di farro e pollo
45 Min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di mare con orzo perlato
1 Std. 35 Min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 Min
Farro con seppie e verdure
35min