Kompatibilní verze
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 150 g di acqua
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 200 g di ricotta fresca
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
Terminare la preparazione
- 250 g di salsa di pomodoro
- 300 g di mozzarella a dadini (1 cm)
- 1500 g di olio per frittura
- 100 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000.6 kJ / 478.1 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 53.6 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 843.4 mg
Alternativní recepty
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Panzerottini TM6
4 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Panzerotti
5h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pizza napoletana
9 Std.