Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 120 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di yogurt greco bianco
- 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
- frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 851.3 kJ / 203.5 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 155.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Follia ai tre cioccolati
6h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Crostata con rose di mele
2 Std.
Cestini cheesecake alle fragole
2h 20 min
Cream tart al cioccolato
8 godz.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1h 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Cheesecake alle fragole
4 godz. 30 min
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min