Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 120 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di yogurt greco bianco
- 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
- frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 851.3 kJ / 203.5 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 155.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2 Std.
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1h 30min
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2 Std.
Rotolo al caffe e nocciola
2 Std. 30 Min
Rotolo ai frutti rossi
2 Std.
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Torta pinguino
1h 30min
Tronchetto al tiramisù
4 Std.