Crostata morbida allo yogurt e frutta

Crostata morbida allo yogurt e frutta

3.1 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 30min.
12 fette

Suroviny

Pasta biscotto
  • 120 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di zucchero
  • 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di yogurt greco bianco
  • 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
  • frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 155.6 mg
Protein 7 g
Kalorie 851.3 kJ / 203.5 kcal
Tuk 11.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 19.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...