Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
nebo 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263.7 kJ / 302.1 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 600.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dado per brodo vegetale senza sale
40min
Yogurt al cioccolato
13h
Pane alle noci al Varoma
3 godz. 30 min
Brioche francese al burro
5h 40min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Calzone fritto
5h
Baguette integrale
5h
Impasto base per pane
1j
Pagnotta rustica
3h
Baguette francese (TM6)
5h
Focaccia millebolle
28 Std.
Treccia al latte
2h 30min