
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
nebo 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 302.1 kcal / 1263.7 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 0.9 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 600.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pane al pomodoro
16hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2hod. 30min
Pa Gialt (Pane giallo)
3hod. 30min
Baguette francese (TM6)
5hod.
Pane rustico ripieno
29hod.
Pinsa farcita
3hod.
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza napoletana
9hod.