Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
nebo 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263.7 kJ / 302.1 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 600.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Michetta (TM6)
6h 30min
Pane in padella
18 Std.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min
Piadina (vegan)
45 min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Focaccia
6u.
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5h