Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 espárragos blancos frescos
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 60 g de cebolleta cortada en rodajas
- 50 g de jamón curado en dados
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 300 g de leche
- 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Coliflor con bechamel
55 Min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1 Std.
Borrajas con gambas
40 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 Min
Espárragos gratinados con salsa de queso
30 Min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Pimientos de piquillo con ajos
15 Min