
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 espárragos blancos frescos
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 60 g de cebolleta cortada en rodajas
- 50 g de jamón curado en dados
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 300 g de leche
- 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 241 kcal / 1008 kJ
- Protein
- 14.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40 Min
Puerros en vinagreta
30 Min
Acelgas con bechamel
50 Min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1 Std.
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1 Std. 15 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Coliflor con bechamel
55 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 Min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Vieiras gratinadas con champiñones
45 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min