Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 300 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 5 hojas de albahaca fresca
- 800 g de repollo (sin tronco) cortado en juliana
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos (volitelně)
- 200 g de nata líquida
- 150 g de queso rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2359 kJ / 564 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Rollitos de berenjena con jamón
50min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Pastel de repollo
45min
Pasteles de brócoli y beicon
45min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min