
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
nebo 3 bevroren zalmfilets, ontveld (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ - 1 tl zout naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper en meer als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 560 kcal / 2344 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Spaanse risotto
40 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Kip met amandelen
25 Min