Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
nebo 3 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, en meer als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1ωρ.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 λεπτ.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1ωρ.
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 λεπτ.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 λεπτ.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 λεπτ.
Viscurry
35 λεπτ.
Pompoenrisotto met spek
25 min