
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken
- 50 g sjalot gehalveerd
- 150 g venkelknol in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risottorijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
nebo 1 visbouillon blokje (0,5 l) - ½ - 1 tl zout naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
- 30 g boter in stukken
- 1 el verse dille gehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 618 kcal / 2605 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Mallorcaanse vissoep
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Mediterrane visschotel
1hod. 30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Risotto bolognese
45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Kippenbouillon met broodknoedels
1hod. 5min