Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
nebo 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Pompoenrisotto met spek
25 Min