Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
nebo 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Boekweit met champignons
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Moussaka met linzen
2h 20 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Viscurry
35min