Zalm en venkel risotto

Zalm en venkel risotto

4.7 54 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porties

Suroviny

  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • sjalot gehalveerd
    50 g
  • venkelknol in stukken
    150 g
  • olijfolie
    20 g
  • risottorijst
    320 g
  • witte wijn
    100 g
  • water
    700 g
  • visbouillon pasta
    1 volle tl
    1 visbouillon blokje (0,5 l)
  • zout naar smaak
    ½ - 1 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    1 tl
  • geraspte citroenschil
    1 el
  • verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
    350 g
  • boter in stukken
    30 g
  • verse dille gehakt, als garnering
    1 el

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 28 g
Kalorie 2605 kJ / 618 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...