Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Koolsoep
50min
Romige courgettensoep
25min
Bechamelsaus
15 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Broccolisoep
15 min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min