Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Koolsoep
50 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Romige champignonsoep
20min
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min