
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g prei enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 350.8 kcal / 1450.7 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Mysterieuze soep
45min
Veelzijdige stevige soep
50min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min