Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Pompoensoep
35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Ninguna valoración
Broccolisoep
15 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min