Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto bolognese
45 Min
Zalm en venkel risotto
25min
Tagliatelle met broccoli
15min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Žádné hodnocení
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25min