Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Tomatenrijst
30 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Risotto bolognese
45min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min