Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Spaghetti carbonara
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Risotto bolognese
45 min
Tomatenrijst
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min