
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 98 kcal / 410 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 5.3 g
- Sacharidy
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaanse risotto
40min
Vichyssoise met pasta
35min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Ninguna valoración
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Lasagne bolognese
2h 30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Risotto bolognese
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Pompoenrisotto met spek
25min