Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 cucchiaino colmo di timo, le foglioline lavate e asciugate
- 3 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di pancetta
- 500 g di lenticchie cotte, sciacquate e scolate
- 50 g di pane pugliese tipo Altamura tritato
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Torta salata di bietole
1 Std.
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 Std. 10 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Tortino di lenticchie
1 Std.
Polpettine di ceci
1 Std. 5 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 Min
Polpette di carote
1 Std.
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Burger piselli e ricotta
35 Min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Spiedini di crocchette di fagioli
50 Min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min