Quiche ai finocchi e porri

Quiche ai finocchi e porri

4.6 80 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 fette

Suroviny

  • 350 g di porri a rondelle
  • 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
  • 500 g di acqua
  • 30 g di burro
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di ricotta
  • 30 g di pecorino grattugiato
  • 1 uovo
  • 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 110.6 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 761.5 kJ / 182 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...