Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri a rondelle
- 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
- 500 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di ricotta
- 30 g di pecorino grattugiato
- 1 uovo
- 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 761.5 kJ / 182 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 110.6 mg
Alternativní recepty
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h