
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di calamari
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di calamari freschi a pezzi
- 30 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
- 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di liquore all'anice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 151 kcal / 632 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di barbabietola
10min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Palamita in crema di finocchio
35min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1hod. 20min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1hod.
Cozze su crema di zucchine
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.