Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di calamari
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di calamari freschi a pezzi
- 30 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
- 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di liquore all'anice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 menit
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Cozze su crema di zucchine
40 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 menit
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Vellutata di carote e pastinaca
50 menit
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min