Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di calamari
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di calamari freschi a pezzi
- 30 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
- 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di liquore all'anice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Calamari alla marchigiana
35min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Vellutata di fagioli e cozze
1 godz. 5 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 Min
Involtini mare e monti
1ωρ. 10 λεπτ.
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 Min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min