Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciutte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Pesce e fagioli
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di filetti di coda di rospo a fette e senza pelle
- 600 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (se in scatola si intende il peso sgocciolato) e tenuti in caldo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 61.4 g
- Vláknina
- 11.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo con verdure
40 Min
Insalata di mare in vasetto
50min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Moscardini al limone
30 min