Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciutte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Pesce e fagioli
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di filetti di coda di rospo a fette e senza pelle
- 600 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (se in scatola si intende il peso sgocciolato) e tenuti in caldo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 61.4 g
- Vláknina
- 11.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie con i piselli
40min
Moscardini al limone
30min
Coda di rospo con verdure
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min