Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipollotti a pezzi, con la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bietole, lessate e strizzate (vedere consigli)
- 2 - 3 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavato (volitelně)
- 120 g di farina di mais tipo fioretto
- 100 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Frittata di spinaci al forno
45 min
Quiche ai finocchi e porri
1u. 10min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 Min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Sformato di finocchi
1h
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Torta alle bietole
3h
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min.
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Polpettone vegetariano
1 godz. 30 min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min