Torta salata di bietole

Torta salata di bietole

4.0 79 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 fette

Suroviny

  • 300 g di cipollotti a pezzi, con la parte verde
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di bietole lessate e strizzate (vedere consigli)
  • 2 - 3 rametti di finocchietto selvatico (volitelně) fresco, lavato
  • 120 g di farina di mais tipo fioretto
  • 100 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 4.5 g
Kalorie 619 kJ / 148 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 15.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...