Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipollotti a pezzi, con la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bietole, lessate e strizzate (vedere consigli)
- 2 - 3 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavato (volitelně)
- 120 g di farina di mais tipo fioretto
- 100 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta di asparagi
1h 10min
Tortino di lenticchie
50 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 Min
Torta alle bietole
3ωρ.
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata di zucca e spinaci
1ωρ. 50 λεπτ.
Quiche salata ai carciofi
1h 20 phút