Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di quinoa bianca, lavata e ben scolata
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b. pe irrorare
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm)
- 100 g di cavolo cappuccio a striscioline
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 750 g di brodo vegetale caldo
- 150 g di fagioli borlotti lessati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10 min
Zuppa al profumo di curcuma
1j
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Minestra di orzo e piselli secchi
1j
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 menit
Zuppa di quinoa
35 Min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Zuppa patora
1j 20 menit
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 Min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 menit