Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di chicchi di quinoa sciacquati
- 400 g di code di gambero precotte e sgusciate
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 26.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Cous cous di verdure e gamberi
45 Min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1h 10min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Quinoa alla caprese
30 Min
Insalata di mare veloce con quinoa
40min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45 Min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30 Min
Insalata di miglio e tonno
55 Min
Orzo e pesce in insalata
1h 15min
Tabulè di quinoa
40min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min