Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cheddar rouge en dés
- 250 g de lait
- 1 cube de court-bouillon
- 300 g de poireaux en tronçons
- 600 g de filets de lieu, frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 355 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 Min
Parmentier de poisson et chou vert
1 Std. 25 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min