
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cheddar rouge en dés
- 250 g de lait
- 1 cube de court-bouillon
- 300 g de poireaux en tronçons
- 600 g de filets de lieu frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 355 kcal / 1483 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
Alternativní recepty
Gratin de poisson
45min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1hod.
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Curry de poisson
45min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1hod.
Parmentier de carotte au poisson
1hod.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1hod. 15min
Gratin de lieu
1hod. 25min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1hod. 15min
Parmentier de lieu noir
1hod. 20min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min