Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cheddar rouge en dés
- 250 g de lait
- 1 cube de court-bouillon
- 300 g de poireaux en tronçons
- 600 g de filets de lieu, frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 355 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Lasagnes de poisson aux champignons
1 godz. 30 min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1u. 10min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1 Std. 15 Min