Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de riz basmati
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 champignons de Paris frais à farcir (très gros)
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de gorgonzola
- 50 g de crème fraîche
- 1 bouquet de persil frais, équeuté et réserver quelques feuilles pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 540.8 kJ / 129.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Pâtes au gorgonzola
40min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1 godz.
Oignon farci croustillant
55min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1h 30min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1 godz.
Lasagnes champignons-fromage
1 godz. 15 min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.
Quiche aux poireaux et reblochon
1 godz.