Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de riz basmati
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 champignons de Paris frais à farcir (très gros)
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de gorgonzola
- 50 g de crème fraîche
- 1 bouquet de persil frais, équeuté et réserver quelques feuilles pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 540.8 kJ / 129.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1ωρ. 10 λεπτ.
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Champignons farcis
55min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 Min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 Std.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Gratin de champignons
30 Min
Lasagnes champignons-fromage
1h 15min