Dos d'églefin et purée de petits pois

Dos d'églefin et purée de petits pois

4.2 39 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 4 dos d'églefin de 150 g chacun, frais ou décongelés et épongés
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 c. à soupe d'huile neutre
  • 120 g d'eau
  • 1 échalote pelée et coupée en deux
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 30 g de beurre
  • 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® ou Kiri®

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34 g
Kalorie 1622 kJ / 389 kcal
Tuk 22 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...