Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 2569.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1u.
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Cassoulet de la mer
50min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 godz. 30 min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Garbure
1h 10min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Joues de porc au citron confit
1 Std. 5 Min
Cassoulet
13 Std.
Joues de porc aux épices
13 godz. 40 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Brandade de morue et persillade
50min