Garbure du Béarn

Garbure du Béarn

4.6 77 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g de graisse de canard
  • 500 g de carottes coupées en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1 bouquet garni
  • ½ chou vert émincé
  • 4 cuisses de canard confites effilochées
  • 400 g de gésiers de canard
  • 300 g de haricots blancs en boîte égouttés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2569.5 mg
Protein 104 g
Kalorie 3039 kJ / 723.8 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 18.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...