Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 2569.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Joues de porc au citron confit
1 Std. 5 Min
Garbure
1 Std. 10 Min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Cassoulet de la mer
50 min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Paupiette de chou farci
55 Min
Irish stew
3 godz. 30 min