
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 723.8 kcal / 3039 kJ
- Protein
- 104 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Vláknina
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Sodík
- 2569.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau printanier
1hod. 20min
Travers de porc à la moutarde
1hod. 20min
Joues de bœuf au cidre
3hod. 15min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 25min
Gibelotte de lapin
1hod. 35min
Cassoulet de la mer
50min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Garbure
1hod. 10min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1hod. 10min
Navarin d'agneau
1hod. 15min
Cassoulet au confit de canard
1hod. 10min
Brandade de morue et persillade
50min