Filets de colin, purée de haricots plats

Filets de colin, purée de haricots plats

4.3 40 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 1 citron jaune
  • 15 g de persil frais
  • 60 g de beurre en dés
  • 700 g de filets de colin frais ou décongelés et épongés
  • 200 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
  • 400 g de haricots verts plats frais ou surgelés, en tronçons
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32 g
Kalorie 1923 kJ / 461 kcal
Tuk 28 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...