Filets de colin, purée de haricots plats
TM5 TM31 TM6

Filets de colin, purée de haricots plats

4.2 (38 hodnocení)

Suroviny

  • 1 citron jaune
  • 15 g de persil frais
  • 60 g de beurre en dés
  • 700 g de filets de colin, frais ou décongelés et épongés
  • 200 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en dés de 2 cm
  • 400 g de haricots verts plats frais ou surgelés, en tronçons
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1923 kJ / 461 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
16 g
Tuk
28 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty