Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 70 g de vin blanc
- 400 g de calamars, en anneaux
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 400 g de pulpe de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 12 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Nouilles chinoises aux gambas pimentées
40 min
Soupe de poisson
40 min
Riz aux poivrons et au chorizo
50 min
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Rougail de poisson
40 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Risotto crevette-épinard
40 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min
Crevettes à l’américaine, sauce tomate et cognac
45 min