Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 70 g de vin blanc
- 400 g de calamars, en anneaux
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 400 g de pulpe de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 12 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Riz espagnol aux fruits de mer
40 min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10 min
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45 min
Soupe de poisson
40 min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Nouilles chinoises aux gambas pimentées
40 min
Soupe façon couscous
40 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min