Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 70 g de vin blanc
- 400 g de calamars, en anneaux
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 400 g de pulpe de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 12 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Penne à la tunisienne
1 godz. 15 min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Saumon japonais, vermicelles et légumes
35min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Rougail de poisson
40min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Pâtes aux moules et au safran
25min
Risotto au calamar
1h 30min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min