Zařízení & příslušenství
起士雞肉冬粉湯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)200 克
-
味噌25 克
-
洋蔥20 克
-
油½ 大匙
-
雞高湯350 克
-
綠花椰菜 切小朵80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豆漿 (無糖)250 克
-
起士片2 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25 g
Kalorie
1487 kJ /
360 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI美味廚房
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan