鱈魚白菜雪見鍋

鱈魚白菜雪見鍋

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)
    100 克
  • 10 克
  • 高湯
    600 克
  • 大白菜 切塊(約4公分)
    100 克
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 切段(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇
    120 克
  • 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.5 g
Kalorie 1247 kJ / 299.8 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 17.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...