Zařízení & příslušenství
鱈魚白菜雪見鍋
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)100 克
-
水10 克
-
高湯600 克
-
大白菜 切塊(約4公分)100 克
-
日式醬油3 大匙
-
昆布5 克
-
京都水菜 切段(約3公分)150 克
-
鴻喜菇120 克
-
鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.5 g
Kalorie
1247 kJ /
299.8 kcal
Tuk
17.5 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季小鍋料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan