Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
- 10 克 水
- 600 克 高湯
- 100 克 大白菜 ,切塊(約4公分)
- 3 大匙 日式醬油
- 5 克 昆布
- 150 克 京都水菜 ,切段(約3公分)
- 120 克 鴻喜菇
- 400 克 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1247 kJ / 299.8 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.5 g