Zařízení & příslušenství
山藥金針湯
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
水800 克
-
嫩薑 切片20 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾金針 洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
252.1 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
477.9 kJ /
114.2 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
24.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan