Zařízení & příslušenství
韓式辣拌茄子
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水400 克
-
茄子2
-
蒜頭5 克
-
白芝麻1 茶匙
-
韓國辣椒醬20 克
-
醬油15 克
-
魚露1 茶匙
-
韓國麻油 多備一些抹油用1 茶匙
-
冰糖粉10 克
-
青蔥 切蔥花50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
522 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
463.6 kJ /
110.8 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
21.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
涼夏瓜果報到
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan