Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
5 porzioni

Suroviny

  • di timo fresco + q.b.
    3 - 4 rametti
  • spicchio di aglio a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    400 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di acqua
    900 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di formaggio Toma piemontese a dadini
    100 - 150 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 466.6 kcal / 1952.3 kJ
Protein 14.1 g
Tuk 18.4 g
Sacharidy 61.1 g
Vláknina 0.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...