
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 1 spicchio di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 466.6 kcal / 1952.3 kJ
- Protein
- 14.1 g
- Tuk
- 18.4 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta di grano saraceno
1hod.
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Panissa vercellese
35min
Bagna cauda
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Polenta taragna
1hod. 15min
Panissa
45min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1hod.
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta al formaggio
1hod.