Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
5 porzioni

Suroviny

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese a dadini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.1 g
Kalorie 1952.3 kJ / 466.6 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 61.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...