Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 400 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 621 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Purè di carote e latte di cocco
50 min
Purè di cavolo viola
40 min
Purè di zucca e porri
45 min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1h 45 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Crema di barbabietola
10 Min
Hummus di fave (vegan)
45 min
Vellutata di broccoli raw
25 min
Crema di lattuga e menta
35 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min