Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 400 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 621 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Crema di barbabietola
10min
Purè di carote arrosto
1h
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 min
Crema di melanzane grigliate
35 min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min